Idegen nyelvű próbainterjú

Az álláskeresés legmeghatározóbb szakasza az állásinterjú, hiszen szemtől szemben áll egymással az interjúztató és az álláskereső. Különösen érdekessé válik a helyzet, ha az interjúztató nem az anyanyelvünkön beszél, hiszen ebben az esetben másféle feladatokkal és nehézségekkel is meg kell küzdenünk.

A résztvevők angol, német vagy igény szerint francia nyelvű próbainterjú keretein belül tapasztalatot szerezhetnek egy tipikus interjúhelyzetről és megismerkedhetnek a jellegzetes interjúkérdésekkel.

Azért is érdemes eljönni, mert minden résztvevő:

  • visszajelzést kap, hogy rendelkezik-e a megpályázandó munkakörhöz szükséges szakmai szókinccsel/nyelvi kommunikációs készségekkel
  • a munkakörnek megfelelő szituációs gyakorlattal mérjük a tudását
  • a nap végén a SZIE Zöld Út Nyelvvizsgaközpont egy középfokú szakmai nyelvvizsga lehetőséget is kisorsol a standján kérdőívet kitöltő látogatók között (F4)!

A próbainterjúra kérjük, hozza magával a választott nyelv alapján angol, német vagy francia nyelvű kinyomtatott önéletrajzát! A próbainterjút önéletrajz hiányában nem tudjuk biztosítani!

Tipp: Ha esetleg van olyan konkrét állás, melynek az idegen nyelvű interjújára készül, hozza magával az álláshirdetést, hogy az alapján fogalmazhassuk meg a személyre szabott interjúkérdéseket és válaszokat.

Helyszín, időpont: 2017. április 26. (szerda), SZIE Aula
 

Sajnáljuk, az egyéni tanácsadásokra minden hely betelt! Kérjük jelentkezzen a helyszínen a várólistára és közben hallgassa meg kiválasztási szakértőink ingyenes előadásait 11:30-tól illetve 13:30-tól a 4-es előadóban.

Jelentkezés idegen nyelvű próbainterjúra