Pályaorientációs grafológia

Sokan úgy vélik, hogy a kézírás vizsgálata csupán annyiból áll, hogy megállapítják, az apró betűk önbizalom hiányos személyiségre utalnak, míg a nagyobb betűméretet alkalmazók magabiztosak és közvetlenek.
Ennél sokkal összetettebb elemzésről van azonban szó, melyet nemcsak érdekességként célszerű megismerni, hanem azért is, mert segítséget jelenthet a pályaválasztás, pályamódosítás nehézségeivel küzdőknek. A kézírásból vizsgálható területek többek között:

  • érdeklődés, kreativitás, logika, szociális viselkedés, kommunikációs készség, terhelhetőség
  • tanulási-, fejlődési képesség, motorikus képességek, önértékelés, motivációs bázis

A jelentkezőktől kérjük, hogy egy sima A4-es oldalnyi kéziratot hozzanak magukkal, melyen van megszólítás és 3 aláírás a jelentkezőtől. A kézirat ne másolás legyen, hanem önállóan írt szöveg! Írásminta hiányában a tanácsadást nem tudjuk biztosítani!

Tipp: Ne aggódjon azon, hogy milyen értékelés fog születni a kézírásáról, hiszen nincs jó vagy rossz eredmény. Ellenben, ha befolyásolni, szabályozni próbálja írását torzulni fog az értékelés, ami nem az Ön személyre szabott elemzése lesz, hanem csupán egy elképzelt személyé.

Helyszín, időpont: 2017. április 26. (szerda), SZIE Aula

Sajnáljuk, az egyéni tanácsadásokra minden hely betelt! Kérjük jelentkezzen a helyszínen a várólistára és közben hallgassa meg kiválasztási szakértőink ingyenes előadásait 11:30-tól illetve 13:30-tól a 4-es előadóban.

Jelentkezés a grafológiai elemzésre